PON - SUB  8.00 - 16.00             018 4541 954             063 402 216 | 063 10 55 520             pneumax018@gmail.com

Kontakt informacije

PNEUMAX D.O.O.

Adresa: IV Rimska 21, 18116 Brzi Brod - Niš

Telefon: 018 4541 954

Mobilni Telefon: 063 402 216 | 063 10 55 520

Email adresa: pneumax018@gmail.com

Garancija

Na svaki turbokompresor se daje garancija od 12 meseci uz pravilnu montažu i poštovanje svih uslova navedenih u garantnom listu.

O Nama

Preduzeće Pneumax se od osnivanja 1990 godine bavi preradom metala, tj. rezervnih delova, alata i programa za peskarenje, po čemu je i dobilo naziv. Nakon tri decenije rada i stečenog iskustva u oblasti mašinske obrade metala visokog stepena taćnosti, naša firma 2010 godine pokreće pogon za remont i servis turbokompresora za putnička i teretna vozila kao i za gradjevinske i radne mašine. SUS motora. .

Naš tim se godinu dana pripremao, stručno usavršavao, prisustvovao seminarima i stupao u kontakt sa eminentnim svetskim kompanijama koje se bave isporukom rezervnih delova i transferima tehnologija.

PNEUMAX D.O.O.

Naš servis je opremljen savremenim uređajima i opremom za rad u oblasti servisiranja i remonta turbokompresora kao i dijagnostičkim uređajima za testiranje ispravnosti turbokompresora. Servis je takođe opremljen svim potrebnim mernim instrumentima za ispitivanje delova turbokompresora i testiranje njihovih komponenti. Prateći razvoj automobilske industrije, nastojimo da budemo u korak sa novim tehnološkim dostignućima. Shodno tome, upotpunjijemo našu uslugu, novom opremom za štelovanje varijabilne geometrije, vakumskih i pritisnih kao i elektronskih aktuatora.

Radimo sa svim tipovima turbokompresora koje danas proizvode najveće svetske kompanije:

Mitsubishi turbochargers
Holset turbochargers
Toyota turbochargers
Garret turbochargers
Ihi turbochargers

Do današnjeg dana stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata. Posedujemo širok spektar rezervnih delova, radimo besprekorno, visoko-stručno, temeljno i efikasno. Trudimo se da izađemo u susret svakom vašem problemu u, što je vise moguće, kraćem vremenskom roku.

PNEUMAX D.O.O.

Naš tim je godinu dana pripremao, stručno se usavršavao, prisustvovao seminarima i stupao u kontakt sa svim eminentnim svetskim firmama koje se bave isporukom rezervnih delova i transferima tehnologija. Gde se na broju jedan nalazi Melett iz Velike Britanije i Turbo driven, kao i mnogi drugi.

Do današnjeg dana naše preduzeće je razvilo veoma kompletan sistem koji neskromno može da se pohvali velikim brojem vrlo zadovoljnih klijenata. Posedujemo širok spektar rezervnih delova na lageru, radimo besprekorno, visoko-stručno, temeljno i efikasno. Trudimo se da izađemo u susret svakom vašem problemu u, što je vise moguće, kraćem vremenskom roku.