PON - SUB  8.00 - 16.00             018 4541 954             063 402 216 | 063 10 55 520             pneumax018@gmail.com

Kontakt informacije

PNEUMAX D.O.O.

Adresa: IV Rimska 21, 18116 Brzi Brod - Niš

Telefon: 018 4541 954

Mobilni Telefon: 063 402 216 | 063 10 55 520

Email adresa: pneumax018@gmail.com

Garancija

Na svaki turbokompresor se daje garancija od 12 meseci uz pravilnu montažu i poštovanje svih uslova navedenih u garantnom listu.

Reparacioni put

1. Posle vizuelnog pregleda turbo se rastavlja, potom se vrši pranje delova, defektaža i merenje zazora i ovalnosti. Prema podacima sa turbokompresora se umeravaju svi delovi prema fabričkim podacima i vrši selekcija šta od pozicija ostaje a šta se menja novim.

turbo pre rasklapanja delovi

2. Pozicije se zaštićuju po bitnim (kliznim i zaptivajućim površinama), potom peskare staklenim perlama u specijalnim kabinama.

pranje delova peskarenje delova

3. Po završetku peskarenja delovi se ponovo peru do perfekcije i ponovo proverava da li je negde zaostala garež. Ukoliko jeste - postupak se ponavlja.

radionica delovi

4. Delovi se ponovo mere, ukoliko je sve u dozvoljenim merama pristupa se statičkom uravnoteženju (balansiranju) izabranih starih pozicija ili novih.

balansiranje rotora balansiranje rotora

5. Nakon uspešnog balansiranja turbo se sklapa na specijalnom alatu, gde se ugrađuju novi proizvođački delovi (ležajevi, karike, zaptivke) i delovi vašeg turbokompresora.

rezervni delovi melett rezervni delovi

6. Po završenoj montaži turbina se montira u odgovarajući alat i stavlja na VSR mašinu poslednje generacije, gde se proverava i dodatno balansira dinamička uravnoteženost turbo kompresora pri brzinama od 0 do 250000 ob/min

probni sto Reparacioni put

7. Nakon uspešno obavljenog ispitivanja vrši se kalibracija i štampa sertifikat o uspešnoj kalibraciji turbine, potom se vrši konzervacija turbokompresora.

turbina remontovana turbina

 

Na svaki turbo kompresor se daje garancija od 12 meseci uz pravilnu montažu i poštovanje svih uslova navedenih u garantnom listu. Na primer:

  • zamena ulja i filtera u motoru,
  • idealno pranje dovodnih i odvodnih cevi za ulje,
  • zamena filtera za vazduh,
  • čišćenje cevi za vazduh,
  • pranje interkulera,
  • čišćenje izduvnih cevi,
  • provera i eventualno skidanje katalizatora.

Prilikom montaže turbokompresora ne koristiti nikakve lepkove ili diht mase.

  

Mašina za štelovanje varijabilne geometrije, vakumskih i pritisnih kao i elektronskih aktuatora

 

Reparacioni put Reparacioni put
   

 Reparacioni put

 

TURBO PROG - Uređaj za kontrolu, programiranje, upisivanje krajnjih tačaka aktuatora sa elektronskim pogonom i regulacijom, marke: Hella, Siemens, Mitsubishi, Sonceboz, Denso, Mahle.

 

 

Reparacioni put

 


Ostavite komentar

Facebook
Disqus